24 - VIG Kunstkælderen.

 

 Oktober 2022.

Vi lukker! - Farvel fra os i 24-VIG Kunstkælderen 

En tilfældighed bragte os - Connie Lous og Naja Anthonsen - sammen i lokalerne på Vig Hovedgade 24, hvor vi dannede en frivillig forening, 24-VIG Kunstkælderen, med henblik på vores interesse for billedkunst samt at dele glæden ved de mange forskellige kunstformer. I det fællesskab skabte vi vores unikke koncept, hvor ingen kunstnere skulle betale salgs provision.

 

5 år er der gået og mange oplevelser og erfaringer rigere. Nu er det tid til at sige farvel fra os i 24-VIG Kunstkælderen. Vi har haft den store glæde og fornøjelse hele året rundt, at skabe udstillinger for mange forskellige kunstnere og kunstformer. Udstillingerne har trukket mange besøgende til vores dejlige sted, hvilket vi har været utroligt glade for – tak til alle udstillende kunstnere og alle jer der har gæstet os.

 

Igennem tiden har vi haft glæde af Bonnie, Kate og Ellens hjælp, og ikke mindst har Helle Lundsteen Holm bidraget meget positivt til vores dejlige sted. Stor tak til alle jer for indsatsen, når vi har haft brug for det.

 

I oktober måned holder 24-VIG Kunstkælderen åbent:

 

Fredag d. 14. oktober kl. 11-16

Lørdag d. 15. oktober kl. 10-13

Onsdag d. 19. oktober kl. 11-16

 

hvor det er muligt at hilse på og gøre en god handel, da vi her sælger malerier og inventar til fordelagtige priser i forbindelse med lukningen.

Connie Lous udtaler: ”24-VIG Kunstkælderen startede vi sammen som en frivillig forening til glæde for OS, og ikke mindst kunsten. I årene der er gået, har dette naturligvis medført et stort ansvar og ikke mindst et spændende, men stort og forpligtende arbejde. Dette har jeg med glæde taget på mig, og set galleriet vokse.

Det kniber med kræfterne, og vælger derfor grundet alder, at sige farvel til det overvejende kreative virke. Et langt arbejdsliv med pligter og ansvar i det virksomme arbejde jeg har haft, samt mødet med mange skønne og kreative mennesker, er det derfor et tungt valg at gøre, ikke mindst når 24-VIG Kunstkælderen og samarbejdet med Naja Anthonsen virkelig har været og er, et velkørende og dejligt sted. Havde meget ønsket at dette måtte fortsætte. Tak for de dejlige år med meget dejligt KUNST, kunstnere og udstillinger. TAK.

Valget er tungt, og jeg benytter lejligheden til at sige tak for, i de mange år at have mødt og samarbejdet med rigtig mange dejlige kunstnere samt gæster. Måske mødes vi i den nye tilværelse som pensionist. Det har været mange og meget frugtbare år.”

 

Naja Anthonsen udtaler: ”Når noget lander lige foran næsen, ja så vælger jeg at kaste mig ud i det, sådan var min vej ind i 24-VIG Kunstkælderen. Det var og er lidt af et lykketræf at få en livsklog og erfaren samarbejdspartner som Connie Lous. Det har været et berigende samarbejde, hvor vi har kunnet udfolde hver vores stærke sider og derfor har suppleret hinanden godt til stor gavn for kunsten, driften og de udstillende kunstnere i 24-VIG Kunstkælderen. Stor tak for det Connie, og jeg håber, at du får mere tid nu til alle dine kære.

Mødet mellem kunstner og mennesker, der har besøgt os igennem årene, har været en stor oplevelse og fornøjelse. Tak til jer alle sammen, - måske vi mødes ude i kunstens verden. Jeg har selv savnet at få tid til at male, uddanne og udvikle mig på det kunstneriske felt - det vil jeg glæde mig til at komme i gang med. Kan godt være, at nye malerier skal udstilles, har ikke lagt mig fast på noget endeligt endnu, der må tiden vise vejen i kunstverdenen. Jeg glæder mig til at få tid til familien og venner, holde ferie for første gang i 5 år samt passe min fodklinik Bynaja i Holbæk.”

 

Vi håber, at kunstnere der plejer at udstille hos os, med vores tidlige udmelding, nu kan nå at finde andre steder at udstille næste år. Vi takker alle vores udstillende kunstnere, kunder, følgere, støttemedlemmer og samarbejdspartnere. Det er blevet tid til nye horisonter.

 

Connie Lous og Naja Anthonsen. 
24-VIG. Kunstkælderen.