Præsentation af billedkunstner Connie Lous

Kunstner Connie Lous

Kunstneren der er autodidakt med flere kurser hos anerkendte billedkunstnere og skoler i Danmark og udlandet.

Kunstnerens udtryksformer er overvejende abstrakte med genkendelige former der ubevist sniger sig ind i billedet, former der ofte først kommer til udtryk når billedet melder sig færdigt.

Farveholdningen kan være monokrom rolig men også med fine afstemte komplimentære farver der giver perspektiv kraft og karakter til billedet. Kunstneren arbejder ofte i mere naturalistiske billedformer med en blanding af abstraktion og naturalisme.

Præsentation af billedkunstner Naja Anthonsen

Kunstner Naja Anthonsen

Kunstneren er autodidakt og har modtaget undervisning af både anerkendte akvarel og akryl kunstner. Kunstneren bevæger sig rundt indenfor hele paletten af farver og de forskellige stilarter, hvor det abstrakte er det gennemgående udtryk.

Kunstneren maler med akryl og bruger spartel, pensel, fingerne eller andre forhåndenværende redskaber, ofte indgår tusch, kridt i lagene, serigrafi, stof, avis, papir, neglelak eller anden form for materiale som tilfører maleriet flere dimensioner.

Kunstnerens stil er helt intuitiv og til tider ekspressiv, alle malerier skabes og opstår på lærredet helt uden forudgående skitse eller oplæg. 

Kan du ikke finde et maleri med lige de farver eller motiv du ønsker, er du velkommen til at kontakte mig.