Historien om os og vores navn!

 

Vi havde flere navne oppe at vende, vi ville gerne skabe et sammenhæng med kunsten og byen vi nu engang ligger i.

Derfor fandt vi frem til at kalde os 24-VIG. Kunstkælderen. 24 fordi vi ligger i nr. 24. VIG fordi vi ligger i Vig og på Vig hovedgade. Kunstkælderen fordi vi udstiller kunst og ligger i en høj kælder.

Du finder os lige i centrum af det kunstrige Odsherred i Nordvest Sjælland.

24 -VIG  er kunstnernes eget sted og en kunstkælder med skiftende udstillinger indenfor forskelige kunstarter som billedkunst, tegninger, foto, keramik, glas, træ, bronze og messingskulpture.

Det er 24-VIG Kunstkælderen´s 2 faste kunstner der driver stedet i fællesskab.  Du kan møde dem og vores gæsteudstiller i forbindelse med ferniseringer.  

Der vil altid være nyt og spændende kunst at se og vælge imellem.

Er I en kunstforening eller virksomhed er i velkommen til at kikke indenfor. Desuden rådgiver og vejleder vi gerne mht. køb, eller vi kan bistå jer med at sammensætte en udstilling der passer til jeres sted.

Vores åbningstid er Onsdag 11-16, Fredag 11-16 og Lørdag 10-13. 

Faste kunstner : 

Connie Lous, http://galleriartfive.dk/

Naja Anthonsen, http://najas-art-gallery.dk/

 

Venlig hilsen.

24-VIG. Kunstkælderen.

Connie og Naja

 

Medlem af Kunst i Odsherred (KIO)

 

 

 

24-VIG. Kunstkælderen. Pressemeddelelser og artikler.

 

https://sn.dk/Odsherred/Fernisering-hver-maaned-Kunst-hele-aaret/artikel/740286

Køb og salgsbetingelser

Priser - Betaling:  

Alle priser, der er oplyst er i danske kroner og inklusiv moms, med mindre andet er opgivet. Priserne, der er opgivet er eks. emballage og forsendelsesomkostninger (Postdanmark). Priserne for dette oplyses inden salget via mail. Du har ved afhentning af det købte mulighed for at betale kontant eller med mobilpay. 

Maleriet afsendes, så snart betalingen er registreret, med mindre vi har aftale andet eller maleriet er på udstilling. 

Fremvisning: Hvis du ønsker, at se maleriet inden du beslutter dig, kan du kontakte 24-VIG via vores kontaktformular eller på 24vig.kunst@gmail.com og oplyse dit telefonnummer, så vil vi kontakte dig for nærmere aftale. 

Spørgsmål/kontakt: 

Hvis du har spørgsmål omkring det købte maleri eller omkring forsendelse, fremvisning, afhentning eller andet der vedrører vores aftaler, vil vi sætte pris på, at du kontakter os via vores kontaktformular eller på 24vig.kunst@gmail.com 

Forsendelse/Levering af malerier: 

Forsendelserne sendes med Postdanmark og følger deres til en hver tid gældende priser og regler for formater samt deres forsendelses responstid. Du er velkommen til selv at afhente maleriet, efter aftale med 24-VIG. Ind i mellem kan det ønskede maleri være udstillet og kan derfor først leveres, når udstillingen slutter. Dette vil dog altid blive oplyst til dig via mail, når du laver aftalen om købet. 

Fortrydelsesret: 

Du har 14 dages fortrydelsesret med mindre vi har aftalt noget andet. 

Rettigheder/kopiering: De malerier kunstnerne og gæstekunstner har malet, har de selv alle rettighederne til og det er ikke lovligt, at kopiere andres værker uden deres tilladelse.Hvis du ønsker at anvende nogle af vores malerier til fx forskellige kommercielle formål o. lign., er du velkommen til at skrive til os for en evt. aftale. 

https://kum.dk/kulturpolitik/ophavsret/billedkunst-og-fotografier/