Udstillinger.

I 24-VIG. Kunstkælderen kan du opleve en varieret udstilling af forskellige kunstnere og kunstarter. De udstillede kunstværker er originalværker, fra faste kunstner og gæstekunstnere. 

24 -VIG er kunstnernes eget sted og en kunstkælder med skiftende udstillinger indenfor forskelige kunstarter som billedkunst, tegninger, foto, keramik, glas, træ, bronze og messingskulpture.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev bliver du løbende orientert, om nyheder som ferniseringer, nye gæstekunstnere og andre kunstneriske arrangementer som vil finde sted i 24-VIG. Kunstkælderen. 

November Udstilling

Juni måneds udstilling i 24-VIG. Kunstkælderen

Gæstekunstner.

 

Gyda Lauridsen, Billedkunstner.

I Klint ved Sjællands Odde bor og finder Gyda Lauridsen de mange sten, som hun senere hånddekorere med Faber-Castell tusch.

Stenene bliver til hvert sit imponerende stykke håndværk, alle fine og sirligt hånddekoreret. De har hvert sit udtryk, form og størrelser. Nogle med forskellige insekter, fugle og små dyr, andre igen med gode tekster og ord.

 

Dorte Kyllesbech Drachmann, Billedkunstner.

Dorte Kyllesbech Drachmann er født og vokset op i Odsherred, og bor her i Vig med sin familie. Det er næsten meditativt for hende at male, en kontrast til det daglige arbejde i en økonomiafdeling. Malerierne er abstrakte, frie og " uden for stregerne" i afstemte blide farver.

 

Preben Kjær Hansen, Trædrejer.

Preben Kjær Hansen har arbejdet med træ hele livet. En løvsav og træ ved køkkenborde, og siden fulgte utallige kurser hos den anerkendte trædrejer Jørgen Nordskov. Det er alle træsorter som eg, teak og palisander, og både tørt og vådt træ Preben Kjær Hansen arbejder med i sit værksted.

Anna K. Johannsdottir, Mylund Keramik.

Anna K. Johannsdottir er uddannet på Reykavik Kunsthåndværkerskole, Anna arbejder med RAKU og højbrændt stentøj og er inspireret af islandske landskaber, dyr og eksotiske mennesker.

Lene Purkær Steffesen, Bronzeskulptør.

Lene Purkær Steffesen bronzer er et spejl af hverdagens små begivenheder, følelser, livets lyse sider, men også de mørke og mere finurlige udtryk finder vej og tager form i metallet.

November 2018

Kommende fernisering 24-VIG. Kunstkælderen

24-VIG. Kunstkælderen har åben hele året.

 

En sten er ikke kun en sten, i Gyda Lauridsens hænder bliver de til kunstværker. I Klint ved Sjællands Odde bor og finder Gyda Lauridsen de mange sten, som hun senere hånddekorere med Faber-Castell tusch.

Stenene bliver til hvert sit imponerende stykke håndværk, alle fine og sirligt hånddekoreret. De har hvert sit udtryk, form og størrelser. Nogle med forskellige insekter, fugle og små dyr, andre igen med gode tekster og ord. Alle sten er tilført den tegning eller ord, som Gyda Lauridsen syntes passer til den enkle sten´s form.

Vi glæder os til at se dig/jer.

24-VIG. Kunstkælderen.

Connie og Naja.

Gæstekunstner 2018

Udstiller i 24-VIG. Kunstkælderen

Gæstekunstner i 2018.

 

Gyda Lauridsen, Billedkunstner.

Preben Kjær Hansen, Trædrejer.

Dorte Kyllesbech Drachmann, Billedkunstner.

Marianne Bech,Billedkunstner.

Anna K.Johannsdottir, Keramikker.

Dorthe Taxbøl, Billedkunstner.

Jens E. Pedersen, Fotograf.

Susanne Flagaard, Bomus Smykker.

Bonna Siff, Billedkunstner.

Lene Purkær Steffesen, Bronzeskulptør.

 

 

 

Gæstekunstner

2019.

 

Bliv gæstekunstner

i 24-Vig Kunstkælderen,

få mere info klik her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om ferniseringer og kunst udstillinger

Modtag en e-mail med nyheder om 24-VIG arrangementer

Klik her, for at tilmelde dig 24-VIG nyhedsbrev om ferniseringer og nye udstillinger.