Udstillinger.

24 -VIG er en kunstkælder med skiftende udstillinger og har åben hele året.

Der er faste kunstner tilknyttet og gæstekunstner indenfor forskellige kunstarter som billedkunst, strik, foto, keramik, glaskunst, trædrejet kunsthåndværk, skulpturer, pileflet og smykker.

De udstillede kunstværker er originalværker skabt af den enkelte kunstner.

Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udsendes 1 gang i slutningen af hver måned. Du vil få nyheder fra 24-Vig kunstkælderen om ferniseringer, nye gæstekunstnere og andre kunstneriske arrangementer som vil finde sted i 24-VIG. Kunstkælderen. 

Juni udstilling

Marts måned 2019 udstilling i 24-VIG. Kunstkælderen

Pinsekunst og kunstner i juni.

 

Billedkunstner Martha Holmhar malet siden 1999, Århus kunstakademi samt kurser i både Danmark, Frankrig og Italien. Martha tilskriver sin udvikling til særligt et kursus hos Trine Paludan i 2015. Lyset på Mols hvor Matha bor, naturen, vandet og himmlen med alle de flotte farver er en kæmpestor inspirations kilde. Stilen er koloristisk/ekspressiv og malerierne er med masser af farver. Martha siger selv at hendes mål er at gøre beskueren i godt humør ved at se på hendes billeder. 

Metalskulptør Michael Astrup, The Fat Blacksmith, er maskintekniker og arbejder på DTU i Kgs. Lyngby. The Fat Blacksmith laver helt unikke skulpturer ud af kasserede værktøjer, dippedutter og andet materiale han finder på genbrugspladser og loppemarkeder. Michaels kunstnernavn ”The Fat Blacksmith” passer da han er en lille tykssak på 125 kg/ 180 cm høj – en typisk smed at kigge på siger han med et grin. Michael Astrup er en mester i at se og genanvende hvad andre kasserer, det startede med at hans mester lod ham tage stumperne med hjem fra de maskiner de arbejdede på. Derefter blev der købt et svejseapparat – så kunne Michaels drøm om at skabe noget, endelig komme i gang. The Fat Blacksmith har også udstillet hos Art Collection, Bornholm og senest hos Galleri Sønderborg.

 

Billedkunstner Sanne Rasmussenhar en stor passion for kunst. For 8 år siden fik Sanne muligheden for, at udleve sin drøm om at arbejde med, og udvikle sin kunst.

Det giver samtidig Sanne enorm stor livsgælde. Sideløbende hermed har Sanne modtaget manuduktion af kunstmaler Daniel Goldenberg i hans atelier i Willemoesgade i København og kunstskolen Spektrum i København.
Inspiration henter i hverdagens indtryk og oplevelser. Specielt inspireres Sanne af mennesker i deres hverdag, hvor portrættet har sin helt specielle plads i hendes repertoire. Sanne Rasmussen arbejder med det figurative udtryk med fokus på lys og skygge, arbejder for det meste i olie på lærred.

 

Kunstner Lene Koogi, arbejder som journalist i DR. I kunsten finder Lene friheden til at fordybe sig i den kreative proces, mens jobbet som journalist giver de rammer, der er vigtige for at komme ud over rampen som kunstner.

I 2017 fik Lene Koogi for alvor øjnene op for encaustic-kunsten, da hun besøgte et marked, hvor kunstmaleren Poul Erik Bermann var vært for en workshop. Encaustic maleri er en unik kunstart, hvor der males med farvet bivoks. Ved hjælp af et malejern opvarmes voksen, så den kan males (stryges) på det specielle papir, der er coatet med kalk. 

Trædrejer Preben Kjær Hansen, er du også træt af plastik i husholdningen, er en smukt drejet skål, urtepotte eller fad i træ et godt alternativ. Trædrejer Preben Kjær Hansen har bearbejdet træet på smukkeste vis og skabt hans version på et nutidigt formsprog. Preben vælger forskellige efterbehandlinger, alt efter hvilke træsort det er der arbejdes med.

 

Kunsthåndværker og maler Karen Brinck. Kunst er noget man skaber. En kunstner skaber sit eget rum, sit eget udtryk. Man kan godt have flere rum, det bestemmer man jo selv, alt efter temperament.  Siden efteråret 2012 har Karen arbejdet meget med skulpturlim og har nu kombineret teknikken med at modellere i beton. Begge materialer er giftfrie og vejrbestandige og kan stå ude i alt slags vejr. De nye skulpturer af mennesker er 90 cm høje og vejer ca. 20 kg. Kjoleskulpturerne er henholdsvis 40 cm høje og 75 cm høje. Du kan opleve Karens skulpturer i sommer månederne i 24-Vig Kunstkælderen.

 

Camilla B. Greve er autodidakt keramiker, ofte laver Camilla keramik i dæmpet farver og runde former, er vild med hvordan forskelligheden kommer til udtryk i leret. Der arbejdes også i andre farver og former, indimellem afsøges nyt for at se nye virkninger. Nye former og farver er Camillas bud på keramik med flotte glasure og i flere farver der lige passer til at lyse op i hjemmet.

2020

Kommende fernisering 24-VIG. Kunstkælderen i 2019

Udstilling i 2020.

 

I vores udstilling vises skiftende kunstner og kunstarter igennem hele kunståret, alle kunstværker er originalværker skabt af den enkelte kunstner.

Du kan hver måned se kunstnernes navne og kunstart her på vores hjemmeside eller følge med på Facebook og Instagram. Ligeledes opdateres Facebook og Instagram løbende med fotos og info om månedens udstillende kunstner og kunstart.

Åbningstid:

Onsdag 11-16 og lørdag 10-13.

Pinse udstilling den 29. maj til 1. juni 2020:

Alle dage 10-16

Pinsen hvor 24-Vig Kunstkælderen som medlem af Kunst i Odsherred holder åben alle dage.

Ønsker du at blive gæsteudstiller:

Er du kunstner og interesseret i at udstille hos os, kan du under fanen "Gæsteudstiller" se vores lokale plan og regelsæt og yderlig info om at være gæstekunstner i 24-Vig Kunstkælderen. Du er velkommen til at sende dine oplysninger til 24vig.kunst@gmail.com eller benytte vores kontaktformular. 

 

 24-VIG, Kunstkælderen

Connie og Naja.

 

Gæstekunstner 2020

Udstiller i 24-VIG. Kunstkælderen

Gæstekunstner i 2020.

 

 

Michael Astrup,The Fat Blacksmith.

Henny Grodal, Skulptør.

Annette Nielsen, Billedkunstner.

Camilla B. Greve, Keramiker.

Charlotte Bøgh Aagaard, Billedkunstner.

Marianne Skov/Kencho, Smykkekunstner.

Linda T. Enøe Møller, Billedkunstner.

Sten Clod Poulsen, Trædrejer.

Inger Kruse, Billedkunstner.

Vivi Kofod, Billedkunstner.

Preben Kjær Hansen, Trædrejer.

Britta Greve, Billedkunstner.

Karin Schmidt Andersen, Billedkunstner.

Nanna Risager, Smykkekunstner.

Randi Dam, Billedkunstner.

Lis Karlin, Billedkunstner.

Kirsten Kjærgaard, Keramiker.

Birgit Gerneke, Billedkunstner.

Dan Dedenroth, Billedkunstner.

Astrid Munck, Glaskunstner.

Sanne Rasmussen, Billedkunstner.

Karen Brinck Clausen, Skulptør og Billedkunstner.

Lene Koogi, Billedkunstner.

Sanne Østergaard, Unika Strik.

Karin Kok, Smykke og Billedkunstner.

Marta Holm Nielsen, Billedkunstner.

 

 

Gæstekunstner 2019.

Camilla B. Greve, Keramiker

Dorte Kyllesbech Drachmann, Billedkunstner.

Sanne Østergaard, Unika Strik.

Illa Jepsen, Glaskunstner.

Bonnie Spliid, Billedkunstner.

Ole Gernot, Billedkunstner.

Grethe Rostock, Billedkunstner.

Charlotte Bøgh Aagaard, Billedkunstner.

Helle Lundsgaard, Billedkunstner.

Karen Schmidt Andersen, Billedkunstner.

Jens E. Petersen, Fotograf.

Allan Hansen, Billedkunstner.

Dorthe Aggebo, Keramiker og billedkunster.

Bendette Hydeskov, Billedkunstner.

Karen Hilden, Billedkunstner.

Ebbe Dam, RAKU.

Lise Juhl, Billedkunstner.

Nanna Risager, Smykkekunstner.

Lilian Helman Hansen, Billedkunstner.

Preben Kjær Hansen, Trædrejer.

Ulla Bjerring, Glaskunstner.

Randi Thelin, Glaskunstner.

Ulla Sperling, Billedkunstner

Anne Lise Dahl, Keramiker

Jette Bøgelund Hansen, Billedkunstner. 

Conni Schimmel, Glas, smykke og akvarel kunstner.

Gyda Lauridsen, Billedkunstner.

Lene Purkær Stefansen, Bronzeskulptør.

 

 

Gæstekunstner i 2018.

Gyda Lauridsen, Billedkunstner.

Preben Kjær Hansen, Trædrejer.

Dorte Kyllesbech Drachmann, Billedkunstner.

Marianne Bech,Billedkunstner.

Anna K.Johannsdottir, Keramikker.

Dorthe Taxbøl, Billedkunstner.

Jens E. Pedersen, Fotograf.

Susanne Flagaard, Bomus Smykker.

Bonna Siff, Billedkunstner.

Lene Purkær Stefansen, Bronzeskulptør.

 

 

 

Bliv Gæstekunstner

 

Bliv gæstekunstner

i 24-Vig Kunstkælderen,

få mere info klik her

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om ferniseringer og kunst udstillinger

Modtag en e-mail med nyheder om 24-VIG arrangementer

Klik her, for at tilmelde dig 24-VIG nyhedsbrev om ferniseringer og nye udstillinger.